10 jaar lingerie Femina

Er was eens…

…een affiche met “totale uitverkoop” op de etalage van een lingeriewinkel in de Ankerstraat tijdens een wandeling, 10 jaar geleden. Oooh, mijn eigen winkeltje… een droom van me… Met knikkende knieën stapte ik die dag binnen met de vraag of ik de zaak misschien kon overnemen. Rarara wat het antwoord was…

Previous
Next

Een lingeriewinkel in 2011

Vrij van enige voorkennis in de lingerie stapte ik op 3 mei in de wondere wereld van lingerie. Femina was toen al 100 jaar een begrip in deze streek. Lang geleden gestart vanuit het zelf maken van korsetten. De lingerie stiel werd toen van moeder op dochter doorgegeven. Maar nu was het mijn beurt…

Met de hulp van de vorige eigenaar en haar winkeldame startte de onderdompeling en spoedcursus lingerie styling. Iets wat naadloos aansloot bij mijn passie rond mode, styling en kleuradvies. 

DOWNLOAD DE FEESTFOLDER

Vier mee met Lingerie Femina en ontdek de vele leuke acties in de winkel.

Download

sTATIONSSTRAAT 93

Lingerie concept store in 2016

5 jaar na de start was de winkel in de Ankerstraat uit zijn voegen getreden en wilde ik echt mijn eigen ding, dus zijn we verhuisd. Femina staken we letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje.

Grootste speciaalzaak​

De winkel werd een hippe concept store met >200 m² aan topmerken. Heel snel mochten we ons de grootste speciaalzaak van het Waasland noemen in lingerie, badmode, homewear en sinds kort ook fashion. 

Assortiment (6)
Assortiment (5)
Assortiment (4)

Vorige
Volgende

advies & leuke sfeer

Jou een goed en gelukkig gevoel geven door je professioneel en persoonlijk te adviseren in een leuke, ongedwongen sfeer. Dat is de drijfveer achter Nancy en Vanessa van Lingerie Femina. 

Conceptstore

Lingerie is een beleving bij Femina. Laat je inspireren door het ruime aanbod, onze presentaties en unieke etalages. Voel je op je gemak in onze ruime paskamers. Klanten beschrijven ze als een balzaal 🙂

Concept (3)
Concept (2)
Concept (1)

Vorige
Volgende

BEHIND THE SCENES

The women behind Femina

Ontmoet Vanessa (links). Lingerie addict in hart & nieren, gepassioneerd door alles wat met fashion te maken heeft. Wordt happy van klanten bij te staan en hen goed te laten voelen. Nancy, haar wingwoman, is tevens een gepassioneerde dame wiens batterij oplaadt met lingerie, mode, klanten helpen… en flamenco. Met hun vlotte, doch deskundige aanpak zijn ze een leuke tandem waar je je op je gemak bij voelt.

DOWNLOAD DE FEESTFOLDER

Vier mee met Lingerie Femina en ontdek de vele leuke acties in de winkel.

Download