Borstzorg,
want jij bent het waard

Borstzorg is tijd voor jezelf nemen en jezelf verzorgen! In lingerie vertaalt zich dat in het juiste model en de juiste maat. Maar bij Femina gaat borstzorg verder. Het is je goed voelen in je nieuw setje, de juiste tips en advies meekrijgen in een aangename en discrete omgeving. En ja, wij zijn ook vrouw en ja we kunnen ook spreken uit ervaring.

Sporten

44% van de vrouwen draagt tijdens het sporten geen sportbeha. Toch kunnen je borsten tot wel 12 centimeter heen en weer bewegen. En als je dan geen goede sportbeha draagt, kan je het bindweefsel in je borsten blijvend beschadigen. Om over ongemak en pijn tijdens en na het sporten nog maar te zwijgen. 

Laat je adviseren door Vanessa en Nancy, je persoonlijke lingerie styling specialiste. Zo voorkom je tal van pijntjes en problemen, en wordt sporten een pak leuker!

Lingerie Femina sporten
Lingerie femina borstvoeding

Zwangerschap

Je bent zwanger. Dus wat met je lingerie? Die past nog de eerste drie of vier maanden, maar daarna kies je best voor een zwangerschapsbeha. Eentje waarvan de cup nog wat ruim valt is een goed idee, want zo moet je niet om de haverklap naar de lingeriewinkel.

Laat je trouwens zeker goed adviseren, want voor een zwangerschapsbeha moet ook je rugmaat aangepast worden. Bovendien helpen we je enkele weken voor de bevalling graag zoeken naar een comfortabele borstvoedingsbeha. Die zijn gemaakt uit elastische stof, ideaal om verschillen in borstgrootte voor en na het borstvoeding geven op te vangen.

Blijf op de hoogte

Ben jij graag op de hoogte van trends, tips, of leuke promoties?
Wees de eerste om het te weten.

Postoperatieve & prothese BH’s

Wist je dat je ook bij Lingerie Femina terecht kan voor een (post-operatieve) prothese? Wij vinden dat ook na een ingreep je recht hebt op mooie lingerie en badmode. Wij selecteren dus enkel de mooiste collecties. In alle discretie meet onze gespecialiseerde bandagist de juiste prothese aan en zorgt voor een snelle en correcte terugbetaling. Neem met ons contact op en wij zetten de koffie al klaar. 

Lingerie femina-prothese

ontdek style in

Lifestyle

Shoppen met de girls

De winkel en onze styliste, exclusief voor jou en je vriendinnen. Hoe leuk is dat? Shoppen met de girls én een persoonlijke styliste. Klaar voor een avondje uit? Jullie drankje staat al klaar.

Oooh etalages

Etalages waar je niet voorbij kan. Regelmatig vernieuwen we onze etalages volgens de thema’s van de actieve vrouw. Een portfolio van de beste etalages. Bekijk ze hier maar ervaar ze zeker in het echt.

Inspirerende collecties

Een inspirerende blik van fashionista’s Vanessa en Nancy op de mode voor de actieve vrouw. Vanaf nu ben je mee en kent fashion geen geheimen meer voor jou. Laat je inspireren en weet wat in is dit seizoen.