Winkel met advies op maat

De lingerie Femina winkel is een nieuwe en unieke Lingerie Lifestyle Store waar jong en oud terecht kan voor deskundig advies en het grootste assortiment van merken, stijlen en accessoires.

Steeds in een gezellige sfeer en met persoonlijke advies van Vanessa en Nancy, styling specialistes.

Winkelervaring

De grootste lingerie speciaalzaak in het Waasland heeft zo zijn voordelen. De paskamers zijn ruimer waardoor je ongehinderd kan passen. 

Het assortiment hangt volledig uit en biedt een mooi overzicht op de collecties. Of laat je inspireren door de vele thematische etalages. Spring dus gerust eens binnen en laat je in de watten leggen in een persoonlijke en ontspannen sfeer. 

De koffie staat al klaar. Samen vinden we zeker iets wat jou perfect past!

lingerie-femina-winkelervaring-2019

Erkend Lingerie Specialist

“Persoonlijk advies is zo belangrijk voor wie lingerie koopt. Het label Lingeriestyling benadrukt het belang van de kwaliteit van het lingerieadvies.”

Ignace Van Doorselaere (CEO Van de Velde)

Lingerie Femina lifestyle store Sint Niklaas lingerie styling expert

Om u nog beter te kunnen helpen, volgden we de opleiding lingeriestyling. Zo kregen we het label Lingeriestyling opgeplakt en krijg je van onze lingeriestylisten steeds het juiste advies. Persoonlijk en op maat van je lichaam en smaak. Mistery shoppers controleren geregeld of onze service blijft voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen.

Lees ons laatste rapport:

Advies op maat

Zakken je schouderbandjes af? Of zitten ze net te strak? Erg vervelend natuurlijk. Net als prikkende beugels. Of het voortdurende moeten goed trekken van je beha.

Maak je geen zorgen. Met het slimme lingerieadvies van onze styling specialisten Vanessa en Nancy smelten die problemen als sneeuw voor de zon. En kan je met een stralende glimlach de deur uit! Wil jij advies op maat? Maak nu nog een afspraak en we maken extra tijd voor je vrij.

lingerie-femina-advies op maat

leer ons kennen

Wie zijn we

Fashion en modetrends zijn een vast onderdeel in het leven van Vanessa. Als lingeriestyliste staat ze je bij met stijladvies en tips. Kom vrijblijvend naar de winkel of lees de nieuwste trends hier al. Tot binnenkort!

sint-niklaas femina-impressies-corsetterie
Sint Niklaas lingerie-femina-impressies-bad
trouw-in-lingerie femina
Sint niklaas lingerie-femina-interieur-kast

ontdek style in

Lifestyle

Shoppen met de girls

De winkel en onze styliste, exclusief voor jou en je vriendinnen. Hoe leuk is dat? Shoppen met de girls én een persoonlijke styliste. Klaar voor een avondje uit? Jullie drankje staat al klaar.

Oooh etalages

Etalages waar je niet voorbij kan. Regelmatig vernieuwen we onze etalages volgens de thema’s van de actieve vrouw. Een portfolio van de beste etalages. Bekijk ze hier maar ervaar ze zeker in het echt.

Inspirerende collecties

Een inspirerende blik van fashionista’s Vanessa en Nancy op de mode voor de actieve vrouw. Vanaf nu ben je mee en kent fashion geen geheimen meer voor jou. Laat je inspireren en weet wat in is dit seizoen.