Hoe kunnen we je helpen?

Was advies

Lingerie die je in de wasmachine wast, kan je het beste in een waszakje doen. Zo zal je langer plezier hebben van je lingerie en kan deze tijdens het wassen geen schade aanrichten aan andere kledij. In het etiket staan de symbolen hoe je setje wast. Bekijk deze alvorens je je lingerie wast.

Voorgevormde beha’s en beha’s met opvulling kan je het beste met de hand wassen, de beha blijft mooi in vorm en gaat langer mee. Je kan beha’s zo vaak wassen als wil.

In je lingerie zit elastaan verwerkt. Als die vuil wordt, vermindert de elasticiteit en krijg je minder steun. Om de twee dagen je ondergoed wassen, is dus een must. Zeker als je de glans wil bewaren.

Een handige tip: gebruik een beha waszakje en zeker geen wasverzachter! Het handwasmiddel Soak is hiervoor erg geschikt! Te koop bij lingerie femina.

Was- en onderhoudstips voor uw badkleding

Met een goede behandeling blijft je badpak en bikini langer vormvast. Chloor, transpiratie en cosmetica (zonnebrandproducten en shampoo) zijn agressieve stoffen voor de elastische vezels in uw badmode. Spoel daarom je badkleding direct uit in schoon water en was ze zo snel mogelijk met wat fijnwasmiddel. Wring badkleding nooit uit!

De massagedouches in een whirlpool zijn taboe. De combinatie van chloor en de waterdruk tast de vezels en de kleuren aan. Zon en verwarming maken de elastische vezels zwakker. Vermijd overmatige blootstelling en doe je badmode nooit in de droger. Berg daarom je badkleding pas op wanneer het helemaal droog is. Pas op: bij contact met ruwe oppervlakken of glijbanen, deze kunnen je badkleding gaan pillen.

Een waszakje beschermt je producten tegen het geweld van de wasmachine. Een kleine aanschaf die duidelijk het plezier van je aankoop verlengt. 

Dienen vrouwen met kleine borsten een BH te dragen?

Ook vrouwen met een kleinere boezem dient ondersteund te worden en heeft baat bij een goed zittende BH.

Er zijn trouwens bepaalde types BH’s die extra flatterend zijn voor kleinere borsten: een voorgevormde mousse BH met hartvormig decolleté, een corsage of een push-up.

Kom langs in de winkel en we laten je de mogelijkheden zien.

Moet ik bij elke aankoop mijn maat laten opnemen?

Het lichaam van een vrouw ondergaat ontelbare veranderingen tijdens het leven. Denk maar aan puberteit, zwangerschap, menopauze, gewichtsverlies of –toename.

Logisch dus dat je setje niet meer zo precies past als vijf jaar geleden. Laat je dus telkens opnieuw adviseren door onze lingerie stylistes.

Heeft een kleine BH een push-up effect?

Een te kleine BH is niet alleen slecht voor het borstweefsel, het zit ook nog eens zeer oncomfortabel. Altijd de juiste BH-maat dragen is dus de boodschap. Kom eens langs bij onze stylistes voor advies en styling.

Hoe mijn cupmaten nemen?

Stap1:
Om uw bh maat te meten meet u eerst, strak, onder de borsten, laat het meetlint op de rug op gelijke hoogte lopen.

Stap 2:
Dan meet u over het volste deel van uw borsten, hierbij moet het meetlint op de rug ook op gelijke hoogte lopen.

Het verschil tussen deze twee maten geeft de cupmaat aan. Let wel, de pasvorm van een bh en de sterkte van het elastiek bepalen of een bh ook goed past en comfortabel is.

Stap 3:
Op de hoogte van de taille meet u de maat voor de slip. Ook hier geldt pasvorm en materiaal bepalen of een slip voor u comfortabel is.

Onze lingerie adviseuses kunnen u adviseren welke slip aan uw wensen voldoet en dus voor u een geschikt model is. Kom eens langs of maak een afspraak.

ontdek style in

Lifestyle

Shoppen met de girls

De winkel en onze styliste, exclusief voor jou en je vriendinnen. Hoe leuk is dat? Shoppen met de girls én een persoonlijke styliste. Klaar voor een avondje uit? Jullie drankje staat al klaar.

Oooh etalages

Etalages waar je niet voorbij kan. Regelmatig vernieuwen we onze etalages volgens de thema’s van de actieve vrouw. Een portfolio van de beste etalages. Bekijk ze hier maar ervaar ze zeker in het echt.

Inspirerende collecties

Een inspirerende blik van fashionista’s Vanessa en Nancy op de mode voor de actieve vrouw. Vanaf nu ben je mee en kent fashion geen geheimen meer voor jou. Laat je inspireren en weet wat in is dit seizoen.