ontdek stijl

Fashion Blog

Dé fashion blog voor elke fashionista. Een inspirerende blik van fashionista’s Vanessa en Nancy op mode voor de actieve vrouw. Vanaf nu ben je mee en kent fashion geen geheimen meer voor jou. 

Uitgelichte-afbeelding-lingerie-femina-Sint-Niklaas-shapewear-18-

Shapewear anno 2018

Shapewear anno 2018 5 jaar geleden is de lingeriemarkt overspoeld door shapewear. Highwaist panty’s, shape dresses, shape strings, shape skirts, shapewear tops, … om… tot

Lees meer »
lingerie-femina sint-niklaas -uitgelichte-afbeelding-badgoed-2019

Badmode collectie 2019

Badmode Collectie Permanente collectie In afwachting van SS 19 en om de vakantiegangers die nog moeten vertrekken, in stijl te laten gaan, bieden wij een

Lees meer »

ontdek style in

Lifestyle

Shoppen met de girls

De winkel en onze styliste, exclusief voor jou en je vriendinnen. Hoe leuk is dat? Shoppen met de girls én een persoonlijke styliste. Klaar voor een avondje uit? Jullie drankje staat al klaar.

Oooh etalages

Etalages waar je niet voorbij kan. Regelmatig vernieuwen we onze etalages volgens de thema’s van de actieve vrouw. Een portfolio van de beste etalages. Bekijk ze hier maar ervaar ze zeker in het echt.

Vaak gestelde vragen

Hoe je cup maat nemen? Hoe vaak en hoe was je best je nieuw setje? Vragen waar iedereen wel af en toe mee zit. We hebben hier alvast een paar antwoorden op een rijtje gezet. Lees hier de antwoorden op veel gestelde vragen.