Obsessed with fashion

Als fashion addicts is het onze passie om jou in lingerie, beach en homewear te stylen… maar fashion maakt onze cirkel rond. Voortaan kwalitatieve labels aan toegankelijke prijzen.

MODE TRENDS

Voor de warme dagen

Modetrends

We zien dat de one-shoulder en off-shoulder pullekes dit seizoen wederom worden ingezet. Verder maakt het hemdjurk een come back en doet de losse blouse of top zijn intrede. Dit in combo met een plissérok of jeans en ready for sunshine. 😉

lingerie-femina-Sint-Niklaas-vanessa-fashion-witte-broek-en-groene-trui

TREND

Modekleuren

lingerie-femina-Sint-Niklaas-nancy-fashion-oranje-jurk

Kleuren maken je mooi

Pantone maakte dé trendkleur al eerder bekend: koraal. Maar natuurlijk zijn er meer kleuren die je komend jaar veel gaat zien. Het eerder genoemde koraal combineren we overigens met het eveneens graag geziene wit.

Tot slot is het veel heldergeel, zachtblauw en groen wat de klok slaat. 

Blijf op de hoogte

Ben jij graag op de hoogte van trends, tips, of leuke promoties?
Wees de eerste om het te weten. Wie nu inschrijft op de nieuwsbrief ontvangt €10 korting bij aankoop van fashion. Actie geldig tot 22/11/2018

lingerie-femina-Sint-Niklaas-nancy-met-zwarte-jurk
lingerie-femina-Sint-Niklaas-nancy-fashion-gele-blouse
lingerie-femina-Sint-Niklaas-nancy-fashion-oranje-kleed
lingerie-femina-Sint-Niklaas-vanessa-met-roze-blouse

ontdek Style in

Lifestyle

Shoppen met de girls

De winkel en onze styliste, exclusief voor jou en je vriendinnen. Hoe leuk is dat? Shoppen met de girls én een persoonlijke styliste. Klaar voor een avondje uit? Jullie drankje staat al klaar.

Oooh etalages

Etalages waar je niet voorbij kan. Regelmatig vernieuwen we onze etalages volgens de thema’s van de actieve vrouw. Een portfolio van de beste etalages. Bekijk ze hier maar ervaar ze zeker in het echt.

Inspirerende collecties

Een inspirerende blik van fashionista’s Vanessa en Nancy op de mode voor de actieve vrouw. Vanaf nu ben je mee en kent fashion geen geheimen meer voor jou. Laat je inspireren en weet wat in is dit seizoen.