Vriendinnenavond

Overdag druk met werk, kinderen, verplichtingen maar je hebt wel interesse om de nieuwe collectie lingerie, badmode, te willen zien en passen? Onze VIP vriendinnenavond is voor jou de oplossing! 

Maak een afspraak om ’s avonds met een aantal vriendinnen, familieleden, kennissen of collega’s onze exclusieve VIPS te zijn! Op deze avond ben jij de gastvrouw en kun je mede-VIPS uitnodigen. De deur is dan dicht, een drankje met wat lekkers staat klaar, en er is alle aandacht voor jou en je gezelschap.

Naast het tonen van de (nieuwe) uitgebreide collectie lingerie, badmode kun je uiteraard óók rekenen op onze unieke persoonlijke service die bij de aankoop van lingerie zo belangrijk is. Deze mogelijkheid bieden we het hele jaar door en brengt geen extra kosten met zich mee.

In tegendeel, de organisator krijgt 10% extra korting! 

ontdek Style in

Lifestyle

Oooh etalages

Etalages waar je niet voorbij kan. Regelmatig vernieuwen we onze etalages volgens de thema’s van de actieve vrouw. Een portfolio van de beste etalages. Bekijk ze hier.

Borsten een zorg?

Lingerie Femina is gespecialiseerd in borstzorg. Want mooie lingerie kan altijd, ook na een operatie. Graag discretie? Maak een afspraak en we zetten de koffie klaar.

Vaak gestelde vragen

Hoe je cup maat nemen? Hoe vaak en hoe was je best je nieuw setje? Vragen waar iedereen wel af en toe mee zit. Hier alvast een paar antwoorden .