Hero image tekst

Badmode Lingerie Femina 2021

Ready for holiday?

De vakantie staat voor de deur, dus hoogtijd om aan een je badgoed te denken, want die bikini of badpak wilt mee op verlof! Vink ook zeker die bh zonder bretelletjes en naadloos ondergoed af in je checklist van wat je moet meenemen. 

Bikini of badpak?

Neem de tijd om verschillende modelletjes en stijlen te komen passen, want badgoed zien in een folder of op een kapstok, is helemaal iets anders dan het op je velletje te zien. Dan zie je nl. onmiddellijk waar je écht goed mee staat! Wij adviseren je rond welke snit van slipje of top het beste past bij jouw figuur. Download hier alvast de folder met een greep uit ons assortiment om je te inspireren. In de winkel verrassen we jou met nog meer. 

Badmode trends 2021

Dé trend voor 2021 is een badpak. Check out de V-rugjes voor- & achteraan, de lage rugdécolleté én hippe prints of trendy kleuren. No doubt about it. Het is mooi, jong, verleidelijk én comfy. Het tovert een taille bij wel elke vrouw en duwt dat mini buikje wat platter! Laat je toch liever dat buikje ook bruinen, dan zijn dit de bikinitrends anno 2021:

  1. Fris en kleurrijk
  2. Bikini met V-shape broekje (hij accentueert je taille, geeft je booty meer volume en laat je buik optisch strakker lijken)
  3. Dierenprint
  4. Zwarte bikini’s: met zwart zit je altijd goed. Basic, maar verleidelijk.

DOWNLOAD DE BADSPECIAL​

Alvast onze selectie van bikini's en andere badmode om straks volledig te genieten van de heerlijke zomer.

Hoe badgoed wassen?

Was je bagoed met de hand in koud water met een wasmiddel voor de fijne was (nee, niet onder de douche met douchegel 😊). Wasmiddel bij ons te verkrijgen voor slechts € 9,95. Gebruik geen wasverzachter, door wasverzachter verdwijnt de rek in je badkleding en zorgt ervoor dat je zwemkleding minder lang mee gaat. Laat het drogen aan de lucht, niet in de zon of op de verwarming.

Hoeveel kleding neem ik mee?

Ga per week vakantie uit van 2 tot 3 setjes, bestaande uit 2 à 3 bikini’s of badpakken in combi met bijvoorbeeld een broek, een shirt en eventueel een pullover of een blouse. Tip: ga je langer dan 2 weken op vakantie? Zorg voor een mogelijkheid om jouw kleding te wassen, zodat je geen stapels hoeft mee te nemen in jouw koffer of tas.

De vakantieBH & slip

Investeer in een zwarte en huidskleurige bh zonder bretelletjes. Zo kan je zomer na zomer genieten van je lichte kleding zonder dat er bretelletjes komen piepen. Vééél eleganter. Wij selecteerden er voor jou van +/- € 50 met de beste pasvorm en zachte prijs. En ja hoor, deze blijven perfect zitten… als je de juiste maat draagt. En laat dat nu juist onze job zijn.

Tot eind juli kan je bovendien genieten van 2+1 gratis actie op het naadloze ondergoed van Ten Cate. Een summer essential in actie. Mooi meegenomen, niet?

Hoe je bh’s inpakken?

Wil je de vorm van je beha’s te behouden en ruimte te besparen? Stapel dan je beha’s op elkaar, vouw ze dubbel en stop je slips tussen de twee cups. Door je cups te vullen met ondergoed, kunnen ze niet naar binnen klappen en blijven ze langer mooi. 

DOWNLOAD DE BADSPECIAL​

Alvast onze selectie van bikini's en andere badmode om straks volledig te genieten van de heerlijke zomer.