MODESHOW
6/6 - 19u30

Mis het niet! Op donderdag 6/6 verwelkomen we je voor een zwoele avond vol badmode, cocktails, tapas, en een spetterende modeshow. We laten echte modellen zoals jij en ik schitteren op de catwalk, in samenwerking met de Cliént & Rahsel Esthetiek. Blijf op de hoogte, want binnenkort maken we meer bekend. We beloven jullie een zomeravond om niet te vergeten!

Donderdag 6/6
19u30

MODESHOW
6/6 - 19u30

Mis het niet! Op donderdag 6/6 verwelkomen we je voor een zwoele avond vol badmode, cocktails, tapas, en een spetterende modeshow. We laten echte modellen zoals jij en ik schitteren op de catwalk, in samenwerking met De Cliént Kapper en Rahsel Esthetiek. We beloven jullie een zomeravond om niet te vergeten!

  • Modeshow om 20u00
  • Gratis beachwave styling by kapper De Cliént (tussen 17u30 en 19u30)
  • 10% korting en mooi gevulde goodybag by Rahsel Esthetiek
  • Drinks & bites
  • Live DJ

Wees er snel bij en reserveer je plek, want de vorige show was binnen 24 uur volgeboekt! Mis dit sensationele avontuur niet!

Donderdag 6/6
19u30

Wat te verwachten

Summervibes @Lingerie Femina

Bezoek Lingerie Femina en ontdek de zomer in stijl! Onze stylistes, Vanessa, Liesbeth en Pascale, staan klaar om jou te adviseren en te inspireren met hun expertise en passie voor mode. Van gedurfde prints tot tijdloze klassiekers, wij hebben alles om jouw zomerstijl te laten stralen. Kom langs en ontdek jouw perfecte look!

Cocktails & mocktails

Dames, op onze modeshow staan verfrissende mocktails en heerlijke cocktails voor je klaar om je smaakpapillen te verleiden. Vergeet ook de verrukkelijke borrelhapjes niet! Een avond vol mode, smaak en gezelligheid wacht op jou. 

Rahsel esthetiek

Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van collageen af, wat kan leiden tot rimpels en een slappere huid. Gelukkig biedt Rahsel Esthetiek een oplossing om deze effecten tegen te gaan en je huid een mooie, jeugdige glans te geven. Hun zorgvuldig geselecteerde collageensupplementen behoren tot de beste op de markt en zijn verkozen als de topkeuze door gerenommeerde tijdschriften zoals Marie-Claire en Elle.

Exclusieve Aanbieding: Ontvang 10% korting en een goodiebag met een collageendrankje en beauty testers.

De Cliént Kapper

Ontdek De Cliént Kapper, de trendsetter in haarmode, gevestigd in het premium salon in de Stationsstraat 51. Tijdens onze modeshow bieden ze exclusieve gratis beachwave styling tussen 17u30 en 19u00, op afspraak.

Exclusieve Aanbieding: Reserveer snel jouw gratis beachwave styling via 03-298 88 38 (beperkt tot 11 sessies).

Sneak Peek

INSCHRIJVEN

Noteer in je agenda: op 6/6 vindt de modeshow van het jaar plaats! Ontdek de nieuwste trends in badmode en lingerie, geniet van heerlijke cocktails en zie onze geweldige modellen stralen op de catwalk. Dé ideale gelegenheid om samen met vriendinnen te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke ervaring. Mis dit sensationele event niet!

6/6 – 19u30
@Lingerie Femina
Stationsstraat 93, St-Niklaas6

FEMINA Modeshow 6-6-2024

* indicates required

Deel met vriendinnen