Lingeriecollectie 18/19

Werp samen met ons een blik op de lingerie trends voor de komende lingeriecollectie van deze herfst en winter. Deze belooft weer een feest te worden voor ons vrouwen. En voor ons mannen ook natuurlijk…

Dit najaar kleurt…

Alle merken gaan verder op het 50 shades of thema… dit najaar kleurt onze lingeriecollectie blauw want naast wit, rood en zwart is blauw nu een echte basiskleur geworden.

Dat kaki setje had al een vaste stek in de lade bij de fashionsita’s. Bij jou nog niet? Deze winter maak je nog een kans!  

Geen old-fashioned grijs deze winter. Neen sporty grey à la the Kardashians. Back to black… each winter… on and on…

Lingerie femina sint-niklaas Lookbook-fashionista-1012x500

Te ontdekken trends

Weg van mainstream

Wil je deze winter volledig in de mode zijn? Blijf dan zeker uit de mainstream. Nieuwe modellen zoals de Tattoo bh zijn het wel proberen waard. Of wat dacht je van een bralette en een druppelvormige BH? Naast hun unieke stijl, zijn deze nog eens super comfy dankzij de brede band onder de buste.

Lingerie-femina Sint-Niklaas -tattoo-bh

Basics met een twist

De tattoo: doorzichtige materialen zijn trending op het gebied van lingerie.  We willen basics, maar met een twistje! Het tattoo-effect spreekt juist genoeg tot de verbeelding. Speels, vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook sexy. Must have in je lingeriecollectie.

De sporty look

Druppelvormige bh’s met een slank, clean ontwerp en een elastische tri-band. Zacht, onzichtbaar en comfortabel. Of zonder beugel met een goede onderband ter ondersteuning. De fitness look, nu heel de dag door.

lingerie-femina Sint-Niklaas calvin-klein

Ondergoed wordt bovengoed

De bralette: Sterren zoals Kendall Jenner omarmen deze bh zonder beugels en padding. Met het huidige modebeeld, waarin ondergoed soms ook bovengoed is (denk aan behabandjes onder een laag uitgesneden shirt), floreert de bralette. Zeker voor de kleinere cups.