Shapewear anno 2018

5 jaar geleden is de lingeriemarkt overspoeld door shapewear. Highwaist panty’s, shape dresses, shape strings, shape skirts, shapewear tops, … om… tot de conclusie te komen dat een body het meest effect heeft. Waarom?

Het verslankt je hele figuur van de buik tot in de taille, onder de armen en op de rug! Geen enkel ander middeltje is zo perfect om je hele lichaam te restylen voor een ultra flatterend en mooi silhouet.

De comeback van de body

Een body ofwel ne combiné zoals ze vroeger zeiden, maar dan wel gerestyled voor de 21e eeuw! Gezellig, lekker warm en stijlvol maar sinds kort is de body niet meer alleen zichtbaar in de slaapkamer maar mag hij ook buiten de deur gezien worden.

Draag je body ook buiten de slaapkamer gecombineerd met een zwarte elegante body. Ideaal in een strak mantelpak voor op kantoor. 

lingerie-femina Sint-niklaas shapewear-collectie-18-dame
lingerie-femina Sint-Niklaas shapewear-collectie-18-rode-body

Heel mooi zijn ook de body’s die een klein rolkraagje hebben, het geeft meteen een gesofisticeerd effect maar toch met een verleidelijk kantje. Of kies voor een casual outfit in combinatie met je favoriete jeans, sneakers en een blazer en je bent klaar voor een dagje shoppen met de vriendinnen. Elegant zwart, speels met grafische prints of versierd met enkele opvallende details, keuze over in onze najaarscollectie.

Tip

Wil je een body aanschaffen? Neem de tijd om een body te kiezen die jouw lichaam mooi in de kijker zet. Een body sluit aan bij de vormen van het lichaam en daarom besteden we bij lingerie Femina extra aandacht voor de juiste pasvorm.

Our 2nd favourite: de light shaping tailleslip

lingerie-femina Sint-Niklaas shapewear-collectie-18-hoge-taille-slip

Komt je taille niet tot zijn recht in je nieuwe najaarsoutfit of wil je je buikje in bedwang houden, dan is dit echt iets voor jou. Na de body is dit Lingerie Femina’s meest verkochte shapewear product. Wil je weten waarom?

  1. Het zit lekker comfy
  2. Ultra platte en volledig onzichtbare afwerking
  3. De slanke taille krijg je cadeau
  4. Het verpakt in één adem je buik stevig

Door velen reeds getest en goedgekeurd!

Stijltip

opgelet met minimizers!

Een minimizer bh oftewel een naadloze bh laat je borsten kleiner lijken. Omdat een minimizer bh speciaal ontworpen is voor diepere cups geeft het de juiste support en comfort. Door zijn pasvorm en cups verdeelt een minimizer bh je boezem over een groter oppervlak waardoor ze kleiner ogen. MAAR het horizontaliseert je boezem en verbreedt dus!

Belangrijker: Je toont veel slanker met een bh die je boezem mooi centreert! And that is what shapewear is all about!? Niet?